Verzendkosten

Bestellingen vanaf € 250,- bezorgen we binnen Nederland en België gratis, met uitzondering van producten met het ‘special care’ label. Dit geldt alleen als we deze artikelen gelijktijdig (dus in 1 bestelling) mogen versturen.

Special care is een label dat we meegeven aan producten die alleen per pallet verzonden kunnen worden, i.v.m. gewicht, volume, breekbaarheid etc. Het verzenden van special care producten kost € 30 per pallet.

Om een indicatie te geven van de minimum verzendkosten en de maximum verzendkosten hangt natuurlijk af van de producten die je besteld, maar gemiddeld zijn de minimale verzendkosten 13,- en de maximale verzendkosten 100,- tot je de franco kosten bereikt.

De bezorgkosten van uw order zijn afhankelijk van uw persoonlijke inkoopcondities en het leveringsadres /-land. Heeft u specifieke prijsafspraken? Dan kan dit gevolgen hebben voor uw bezorgkosten. Bestelt u producten die buiten de pakketdienst bezorgd moeten worden? Dan worden de bezorgkosten automatisch aangepast tijdens het afrekenproces. De hoogte van de bezorgkosten worden altijd vermeld tijdens het afrekenproces. Indien u vanuit een land buiten de EU bestelt, zullen wij na plaatsing van de order contact met u opnemen over de transportkosten.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen