Vacatures en stages

Sinds oktober 2021 is Dillewijn Zwapak onderdeel van Koninklijke Paardekooper Group. De vacatures hieronder zijn vacatures bij de horti divisie van Paardekooper cq. Dillewijn Zwapak, maar alle medewerkers zijn officieel in dienst bij Paardekooper. Op termijn zal de bedrijfsnaam Dillewijn Zwapak verdwijnen en veranderen in Paardekooper.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

HR Officer (32 - 40 uur per week, standplaats Amstelveen/Aalsmeer)

In een hardwerkende en gezellige HR-team bij Paardekooper mist er nog een leuke collega die administratief sterk is en het leuk vindt om aanspreekpunt te zijn op gebied van HR. Kun jij ervoor zorgen dat de administratie op rolletjes loopt? Ga jij met een positieve vibe aan de slag en houd je van aanpakken? Zie jij jezelf vanuit deze rol doorgroeien naar HR-adviseur of business partner? Dan willen wij graag met jou in gesprek!

Lees meer

Vrachtwagenchauffeur (40 uur per week, standplaats Den Hoorn)

Wij zijn op zoek naar Nederlands sprekende CE chauffeurs voor de Horti-divisie. Belangrijk is daarbij dat je klantvriendelijk bent, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en flexibel bent ingesteld. Het is belangrijk dat je fysiek in een goede gesteldheid verkeerd en het niet erg vindt om flink wat uren te maken. Heb jij zin in een leuke chauffeursfunctie en om lekker fysiek bezig te zijn dan willen wij graag met jou in gesprek!

Lees meer
Bezig met laden... Bezig met laden...
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen