Kweker

Kweker

Dillewijn Zwapak creëert toegevoegde waarde voor kwekers

Een mooi boeket op tafel lijkt zo een vanzelfsprekendheid maar bij Dillewijn Zwapak weten we dat dit niet het geval is. Voordat de consument een mooi verpakte bos bloemen of een leuke plant bij de kassa afrekent hebben de bloemen en planten al een hele bedrijfsketen doorlopen. Een bedrijfsketen waarin vele professionals hun expertises en investeringen hebben aangewend om de eindconsument te doen glimlachen bij de ontvangst van het boeket of de plant. Het bloemenleven begint bij de kweker.

Het kweken van een bloem of plant, of het nu een roos, lelie of anthurium betreft, vergt niet alleen veel toewijding van de professionele kweker maar ook forse investeringen in zaad, grond, bewateringsysteem en energiekosten. Na de oogst van snijbloemen of planten is het zaak deze tegen de beste prijs via bijvoorbeeld de veiling aan de tussenhandel te verkopen.

kwekerStandaard verpakkingsproduct

Pas geoogste snijbloemen en planten verdienen een deugdelijke verpakking om het product te beschermen tijdens opslag en transport. Maar een verpakking heeft voor kwekers ook een commerciële toegevoegde waarde. Een mooi ontworpen verpakking is een promotiemiddel pur sang! En bovendien communicatiedrager voor uw productlijn en uw bedrijfsnaam. Onderscheidend vermogen binnen de sterk concurrerende kwekerijbranche realiseert u zelf door een top product te kweken. Dillewijn Zwapak helpt u met de onderscheidende verpakking, dress to impress.

 

 

kwekerLiever maatwerk?

Dillewijn Zwapak biedt een groot assortiment standaard verpakkingsproducten aan zoals (on)bedrukte hoezen, folies en boekethouders. Liever een verpakkingslijn met een eigen identiteit? Of voor speciale dagen als bijvoorbeeld Valentijns-, Moederdag of Kerst, een verpakking met een extra hoge attentiewaarde? Dillewijn Zwapak heeft een zeer professioneel ontwerpteam dat op basis van een briefing haar opdrachtgevers graag verrast. Na akkoord op het ontwerp draagt Dillewijn Zwapak zorg voor productie en levering volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook de (tijdelijke) opslag van voorraden van verpakkingsmateriaal kan door Dillewijn Zwapak verzorgd worden.

 

kwekerBloemenverzorging vanaf de kas

Goede kwaliteit en een lang vaasleven van bloemen start in de kwekerij. Na de oogst van snijbloemen moeten bloem en blad vers en goed gehydrateerd blijven gedurende het transport naar bijvoorbeeld veiling of retailketen.

Dillewijn Zwapak's zusteronderneming Vaselife ontwikkelt en produceert snijbloemenvoeding voor alle levensfases van bloemen. Van kweker tot consument. Vaselife Universal Hydrate 100 Clear is de optimale bloemenvoeding in de fase na het oogsten. Het is in tegenstelling tot de traditionele chlorine en aluminium sulfaat oplossingen een heldere en milieuvriendelijke formule. Vaselife Universal Hydrate 100 Clear is verkrijgbaar in jerrycans en IBC containers.

Met de producten van Vaselife wordt een lang vaasleven bereikt. En daarmee een hoge klanttevredenheid bij de consument.

 

kwekerMateriaal voor transport en opslag

Dillewijn Zwapak levert een breed assortiment emmers voor opslag en transport. Emmers zijn in vele vormen, formaten en kleuren leverbaar. In zowel kunststof als zink. Gaat uw behoefte uit naar droog vervoer dan biedt Dillewijn Zwapak een brede keuze in kartonnen verpakkingen. Indien gewenst met uw company uitstraling!

 

Duurzaamheid

Of het nu gaat om de mensen of de planeet, Dillewijn Zwapak is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. We investeren in kennis, nieuwe innovatieve producten, machines en partners, passen onze bedrijfsprocessen waar nodig aan. We toetsen voortdurend of ons handelen duurzaam is voor mens en planeet.

 

Online inkopen wanneer het schikt

Het zeer uitgebreide standaardassortiment van Dillewijn Zwapak kan uiteraard ook online besteld worden. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bezoek de overzichtelijke Dillewijn Zwapak webshop. Bestellingen kunnen – wereldwijd - uit voorraad geleverd worden. Tegen zeer scherpe leveringstarieven en snelle levertijden.

 

groothandelMedia

Dillewijn Zwapak presenteert ieder jaar verschillende seizoen collecties, zoals bijvoorbeeld voorjaar en winter, als ook thema collecties voor Kerst, Valentijn, Moederdag en Muguet in kleurrijke en inspirerende brochures. Daarnaast verschijnt een paar keer per jaar DZ Magazine met daarin informatie over de nieuwste trends op verpakkingsgebied, innovatieve producten en wetenswaardigheden over Dillewijn Zwapak. Op de website zijn deze publicaties digitaal beschikbaar. Dat geldt ook voor de catalogus met meer dan 3.000 standaard verpakkingen en bloemisterij-artikelen.

 

 

 

groothandelIn samenwerking met Flower Factor, hét inspiratieplatform voor bloemisten en arrangeurs, produceert Dillewijn Zwapak creatieve videofilmpjes waarin internationaal meesterbinder Pim van den Akker inspirerende creaties maakt met verse bloemen en planten en producten uit het assortiment van Dillewijn Zwapak. De video’s zijn te zien op de website van Dillewijn Zwapak, Facebook en Youtube.

 

 

 

 

Contact

Het professionele kwekers accountteam van Dillewijn Zwapak staat uiteraard altijd klaar om vragen van klanten te beantwoorden en bijvoorbeeld advies te geven over producten. Ook voor hoezen of folies met een klantspecifieke bedrukking of een afwijkend formaat bent u bij de accountmanagers van Dillewijn Zwapak aan het juiste adres.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen