Groothandel

Groothandel

Dillewijn Zwapak verrast de markt met innovaties en trendy designs

Al decennia lang weten de designers en productontwikkelaars van Dillewijn Zwapak klanten te verrassen met vernieuwende verpakkingsvormen en aantrekkelijke designs.

Collecties

Gevoed door de wensen van klanten én observaties van internationale trendwatchers kan Dillewijn Zwapak twee collecties per jaar uitbrengen. Een voor voorjaar/zomer en een voor najaar/winter. Daarnaast worden er nog collecties ontwikkeld voor speciale gebeurtenissen als Moederdag, Kerst, Valentijnsdag en Muguet en Vrouwendag.

groothandelDillewijn Zwapak biedt een groot assortiment standaard verpakkingsproducten aan zoals (on)bedrukte hoezen, folies en boekethouders. Daarnaast biedt het assortiment een ruime keuze aan bloemisterij-artikelen zoals scharen, bloemenvoeding, binddraad, decoratiemateriaal en steekschuim.

 

 

 

 

 

groothandelKlantspecifiek design

Liever een verpakkingslijn volgens uw eigen huisstijl? Of voor speciale dagen als bijvoorbeeld Valentijns-, Moederdag of Kerst, een verpakking met een extra hoge attentiewaarde? Het zeer professionele ontwerpteam verrast haar opdrachtgevers graag! Na akkoord op het ontwerp draagt Dillewijn Zwapak zorg voor productie en levering volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook de (tijdelijke) opslag van voorraden van verpakkingsmateriaal kan door Dillewijn Zwapak verzorgd worden.

 

 

 

groothandelBloemenverzorging

Om bloemen in optimale conditie te houden is het belangrijk de juiste voeding op het juiste moment toe te dienen. Op die manier wordt een lang vaasleven bereikt. En daarmee een hoge klanttevredenheid bij de consument.

Dillewijn Zwapak's zusteronderneming Vaselife ontwikkelt en produceert snijbloemenvoeding voor alle levensfases van bloemen. Van kweker tot consument. Voor bloemisten heeft Vaselife snijbloemenvoeding die met het boeket aan de consument kan worden meegegeven. Zowel in poederzakjes als ook in vloeibare vorm. De Vaselife snijbloemenvoeding in consumentenverpakking kan overigens ook custom made in iedere huisstijl geleverd worden.

Wilt u meer lezen over het totale productgamma van Vaselife? Bekijk de Vaselife website.

 

groothandelTransport en opslag middelen

Dillewijn Zwapak levert een breed assortiment plastic emmers en kartonnen dozen voor opslag of transport. Emmers zijn in vele vormen, formaten en kleuren leverbaar. In zowel kunststof als zink. Ook leveren wij kant-en-klare emmerdisplays waarmee bloemen smaakvol gepresenteerd kunnen worden op de winkelvloer.

 

Duurzaamheid

Of het nu gaat om de mensen of de planeet, Dillewijn Zwapak is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. We investeren in kennis, nieuwe innovatieve producten, machines en partners, passen onze bedrijfsprocessen waar nodig aan. We toetsen voortdurend of ons handelen duurzaam is voor mens en planeet.

 

Online inkopen wanneer het schikt

Het zeer uitgebreide standaardassortiment van Dillewijn Zwapak kan uiteraard ook online besteld worden. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bezoek de overzichtelijke Dillewijn Zwapak webshop. Bestellingen kunnen - wereldwijd - uit voorraad geleverd worden. Tegen zeer scherpe leveringstarieven en snelle levertijden.

 

groothandelMedia

Dillewijn Zwapak presenteert ieder jaar verschillende seizoen collecties, zoals bijvoorbeeld voorjaar en winter, als ook thema collecties voor Kerst, Valentijn, Moederdag en Muguet in kleurrijke en inspirerende brochures. Daarnaast verschijnt een paar keer per jaar DZ Magazine met daarin informatie over de nieuwste trends op verpakkingsgebied, innovatieve producten en wetenswaardigheden over Dillewijn Zwapak. Op de website zijn deze publicaties digitaal beschikbaar. Dat geldt ook voor de catalogus met meer dan 3.000 standaard verpakkingen en bloemisterij-artikelen.

 

 

 

groothandelIn samenwerking met Flower Factor, hét inspiratieplatform voor bloemisten en arrangeurs, produceert Dillewijn Zwapak creatieve videofilmpjes waarin internationaal meesterbinder Pim van den Akker inspirerende creaties maakt met verse bloemen en planten en producten uit het assortiment van Dillewijn Zwapak. De video's zijn te zien op de website van Dillewijn Zwapak, Facebook en Youtube.

 

 

 

 

Contact

Het professionele groothandel accountteam van Dillewijn Zwapak staat uiteraard altijd klaar om vragen van klanten te beantwoorden en bijvoorbeeld advies te geven over producten. In de meeste gevallen wordt u in uw eigen taal te woord gestaan. Ook voor hoezen of tassen met een klantspecifieke bedrukking of een afwijkend formaat bent u bij de accountmanagers van Dillewijn Zwapak aan het juiste adres.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen