Exporteur

Exporteur

Dillewijn Zwapak kent de vereisten van deugdelijk transport

Pas geoogste snijbloemen vergen een functionele verpakking om het product te beschermen tijdens opslag en transport. Dagenlang vervoer mag niet ten koste gaan van de kwaliteit en het vaasleven. Want dat is waar het bij de consument uiteindelijk om draait, zo lang mogelijk plezier van de bloemen en planten pracht.

Standaard verpakkingsproduct

Naast een beschermende werking heeft een verpakking ook commerciele toegevoegde waarde, het is een promotiemiddel pur sang. Dillewijn Zwapak biedt een groot assortiment standaard verpakkingsproducten aan zoals (on)bedrukte hoezen, folies en boekethouders.

exporteurKlantspecifiek ontwerp ook mogelijk

Liever een verpakkingslijn volgens uw eigen huisstijl? Of rond speciale dagen als bijvoorbeeld Valentijns-, Moederdag of Kerst, een verpakking met een extra hoge attentiewaarde? Dillewijn Zwapak heeft een zeer professioneel ontwerpteam dat op basis van een briefing haar opdrachtgevers graag verrast. Na akkoord op het ontwerp draagt Dillewijn Zwapak zorg voor productie en levering volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook de (tijdelijke) opslag van voorraden van verpakkingsmateriaal kan door Dillewijn Zwapak verzorgd worden.

 

 

 

exporteurBloemenverzorging tijdens transport

Goede kwaliteit en een lang vaasleven van bloemen wordt mede bepaald door de duur en de wijze van transport door exporteurs. Na de oogst van snijbloemen moeten bloem en blad vers en goed gehydrateerd blijven gedurende het transport naar de klant.

Dillewijn Zwapak’s zusteronderneming Vaselife ontwikkelt en produceert snijbloemenvoeding voor alle levensfases van bloemen. Van kweker tot consument. Vaselife Universal Pro II is de optimale bloemenvoeding tijdens transport en opslag. Het houdt bloem en blad in goede conditie zonder dat de bloemen meteen in volle bloei gaan. Vaselife Universal Pro II is verkrijgbaar in jerrycans, vaten en IBC containers.

Met de producten van Vaselife wordt een lang vaasleven bereikt. En daarmee een hoge klanttevredenheid bij de consument.

 

exporteurTransport en opslag middelen

Dillewijn Zwapak levert een breed assortiment emmers voor opslag en transport. Kunststof emmers zijn in vele vormen, formaten en kleuren leverbaar. Gaat uw behoefte uit naar droog vervoer dan biedt Dillewijn Zwapak een brede keuze in kartonnen verpakkingen. Indien gewenst met uw company uitstraling!

 

Duurzaamheid

Of het nu gaat om de mensen of de planeet, Dillewijn Zwapak is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. We investeren in kennis, nieuwe innovatieve producten, machines en partners, passen onze bedrijfsprocessen waar nodig aan. We toetsen voortdurend of ons handelen duurzaam is voor mens en planeet.

Online inkopen wanneer het schikt

Het zeer uitgebreide standaardassortiment van Dillewijn Zwapak kan uiteraard ook online besteld worden. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bezoek de overzichtelijke Dillewijn Zwapak webshop. Bestellingen kunnen – wereldwijd - uit voorraad geleverd worden. Tegen zeer scherpe leveringstarieven en snelle levertijden.

 

groothandelMedia

Dillewijn Zwapak presenteert ieder jaar verschillende seizoen collecties, zoals bijvoorbeeld voorjaar en winter, als ook thema collecties voor Kerst, Valentijn, Moederdag en Muguet in kleurrijke en inspirerende brochures. Daarnaast verschijnt een paar keer per jaar DZ Magazine met daarin informatie over de nieuwste trends op verpakkingsgebied, innovatieve producten en wetenswaardigheden over Dillewijn Zwapak. Op de website zijn deze publicaties digitaal beschikbaar. Dat geldt ook voor de catalogus met meer dan 3.000 standaard verpakkingen en bloemisterij-artikelen.

 

 

 

groothandelIn samenwerking met Flower Factor, hét inspiratieplatform voor bloemisten en arrangeurs, produceert Dillewijn Zwapak creatieve videofilmpjes waarin internationaal meesterbinder Pim van den Akker inspirerende creaties maakt met verse bloemen en planten en producten uit het assortiment van Dillewijn Zwapak. De video’s zijn te zien op de website van Dillewijn Zwapak, Facebook en Youtube.

 

 

 

 

Contact

Het professionele exporteurs accountteam van Dillewijn Zwapak staat uiteraard altijd klaar om vragen van klanten te beantwoorden en bijvoorbeeld advies te geven over producten. Ook voor hoezen of folies met een klantspecifieke bedrukking of een afwijkend formaat bent u bij de accountmanagers van Dillewijn Zwapak aan het juiste adres.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen