Segmenten

Segmenten

Dillewijn Zwapak verpakt de hele bloemenbranche; packaging is our passion. Dillewijn Alflora is dé groothandel in bloemisterij- en interieurartikelen; we support your creativity.

U kunt bij ons terecht voor een zeer breed assortiment verpakkingsmaterialen, basismaterialen, verwerkartikelen en decoratieve artikelen die jij nodig hebt om je business te runnen en creatief te kunnen zijn. Twee keer per jaar lanceren wij een trendy collectie waarmee u als vakman of vakvrouw uw klanten kunt verrassen en het verschil kunt maken.

Wij bieden een compleet assortiment dat afgestemd is op de uitdagingen en kansen van onze klanten, zoals bloemisten en andere bloem- en plantverwerkende afnemers. Ook zijn andere zakelijke inkopers die hun producten of dienstverlening willen verfraaien of op zoek zijn naar (woon)accessoires en decoratiemateriaal welkom bij Dillewijn Zwapak en Dillewijn Alflora.

U kunt terecht in één van onze stores in Nederland. Natuurlijk shopt u net zo makkelijk online op onze webshop!

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen