Retourneren

Helaas komt het soms voor dat een product net niet helemaal naar wens is, of misschien zelfs onverhoopt schade bevat. Wilt u het product retourneren? Hier leest u meer over hoe dat in zijn werk gaat bij Dillewijn Zwapak.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

U kunt uw bestelling op twee manieren retourneren:

In de Dillewijn Zwapak store
U brengt uw bestelling zelf terug naar de store van Dillewijn Zwapak waar u het artikel gekocht heeft. U hoeft hiervoor geen retourformulier in te vullen, we voeren de retour direct aan de kassa in ons systeem in. Het te verrekenen bedrag wordt in de store afgehandeld.

Terugsturen van een weborder?
Als u de bestelling retour wilt sturen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Samen bespreekt u de gewenste retouroptie en de eventuele retourkosten, waarna u vervolgens een retourformulier toegestuurd krijgt. Dit formulier dient u bij de retourzending te sluiten. Zonder formulier kan de zending helaas niet worden verwerkt in ons magazijn. Indien u vanuit het buitenland iets wilt retourneren, volgt u eveneens bovenstaande procedure en dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice om de opties te bespreken.

Wat zijn de kosten van een retourzending? Wat zijn de kosten van een retourzending?

Indien u in overleg met onze klantenservice een gegronde reden voor retour heeft nemen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening.

Bezig met laden... Bezig met laden...
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen