Design studio

Design studio

De design studio van Dillewijn Zwapak staat garant voor creatieve oplossingen en opvallende designs voor verpakkingswensen van de gehele horti branche.

Dillewijn Zwapak heeft eigen topontwerpers in dienst die zich regelmatig laten inspireren door toonaangevende trendwatchers uit binnen- en buitenland. Zo zijn zij in staat om een creatief ontwerp, zowel 2D als 3D, te maken dat aansluit bij ieder seizoen en iedere trend. En uiteraard is hun kennis van materialen en de modernste productietechnieken up-to-date. Samen met de eigen inkopers en de leveranciers zijn zij verantwoordelijk voor het hoogwaardige assortiment standaard producten dat wij leveren.  

Bent u op zoek naar een geheel eigen ontwerp voor een hoes, emmerkraag of verpakkingspapier ? Neem dan contact op met de afdeling verkoop van Dillewijn Zwapak voor een schriftelijke of mondelinge briefing . 

De design studio gaat verder dan alleen het ontwerpen van verpakkingsmaterialen, ook voor het ontwikkelen van promotiemateriaal om uw producten succesvol in de markt te lanceren, ontvangen wij graag uw briefing. Is uw logo of huisstijl aan een opfrisbeurt toe? Laat u dan verrassen door onze designers! De design studio van Dillewijn Zwapak levert topkwaliteit tegen concurrerende tarieven, en snel.

PrintingKraftingDesigning
PrintingKraftingDesigning
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen