Over Dillewijn Zwapak

Wij zijn dé groothandel in verpakkingsmaterialen, bloemisterij- en interieurartikelen. U kunt bij ons terecht voor een zeer breed assortiment basismaterialen, verwerkartikelen en decoratieve artikelen die u nodig heeft om creatief te zijn en uw business te runnen. Twee keer per jaar lanceren wij een trendy collectie waarmee u als vakman of vakvrouw uw klanten kunt verrassen en het verschil kunt maken. Wij bedienen alle doelgroepen binnen de bloemen- en plantenbranche.

De nieuwe trend wordt gevolgd én bepaald door onze professionele meesterbloemschikkers, trendwatchers en productmanagers. In alle delen van de wereld wordt de uiteindelijke selectie voor u uitgevoerd door onze inkopers.

Bij Dillewijn Zwapak kunt u onder meer terecht voor:

  • Verpakkingen, hoezen en emmers
  • Alles voor in de binderij: bindmateriaal, steekschuim en gereedschap
  • Bloem- en plantverzorging met onder meer Vaselife
  • Decoratie: lint, zijde en accessoires
  • Natuurlijke en verwerkmaterialen,
  • Potten, vazen en schalen van aardewerk, glas, hout, riet, metaal en kunststof
  • Winkelbenodigdheden

Online winkelen en producten in het echt ervaren

Dillewijn Zwapak is dé Nederlandse groothandel met alle waarde toevoegende benodigdheden voor bloemisterijen. U kunt terecht in één van onze 10 stores in Nederland. Natuurlijk shopt u net zo makkelijk online op onze webshop! Klik hier om een account aan te maken.

Inkopen bij Dillewijn Zwapak

Dillewijn Zwapak biedt een compleet assortiment dat gericht is op bloemisten en andere bloem- en plantverwerkende afnemers. Ook zijn andere zakelijke inkopers die hun producten of dienstverlening willen verfraaien of op zoek zijn naar (woon)accessoires en decoratiemateriaal welkom bij Dillewijn Zwapak.

Alle bedrijven met een KvK-nummer, die aan bovenstaande omschrijving voldoen, kunnen zich als klant inschrijven bij Dillewijn Zwapak. We verkopen niet aan particulieren. Inkopen kan in onze filialen in Nederland, online in onze webshop en in onze showroom in Aalsmeer. Voor volumekopers en andere grootzakelijke klanten bedenken we graag samen met de klant oplossingen op maat.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen