MVO

Zonnepanelen Dillewijn

We richten ons niet alleen op de verkoop van duurzame producten, maar kijken ook kritisch of onze eigen bedrijfsvoering duurzaam is. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) waarborgen wij in onze bedrijfsvoering.

Bij ons duurzaamheidsbeleid kijken wij dichtbij en verder. Zo hebben wij recent een nieuw bedrijfspand laten bouwen waarbij moderne techniek én energiezuinigheid het uitgangspunt waren.

Dillewijn Zwapak stimuleert haar medewerkers duurzame auto’s te leasen, bij voorkeur elektrisch en anders minimaal A- of B-label categorie. Ook ons transport wordt steeds groener en schoner.

Het dak van ons bedrijfspand ligt vol met zonnepanelen die niet alleen het bedrijfspand (van bureau­verlichting tot magazijn robots) maar ook ons elektrische en hybride wagenpark van stroom kunnen voorzien. Over het jaar gezien wekken wij ruimschoots meer energie op dan dat wij gebruiken.

In onze totale bedrijfsvoering proberen we rekening te houden met duurzaamheidsaspecten. Ons papier en drukwerk is FSC® gecertificeerd. Onze facturen en informatie versturen wij bij voorkeur digitaal.

Wij vinden het welzijn van onze medewerkers belangrijk. Of zij nu in Nederland of elders in de wereld voor Dillewijn Zwapak werken, de arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden moeten goed, veilig en voor iedereen eerlijk zijn. Dit geldt ook voor de partners waar wij wereldwijd mee samenwerken. Wij omarmen de richtlijnen van ETI, zijn daarvoor geauditeerd en gecertificeerd.

PDF download 'ETI certificaat'

Meer weten over ETI?

Ga naar: www.ethicaltrade.org

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen