Respect voor mens en planeet

Medewerkers Dillewijn

Bij Dillewijn Zwapak is verpakken onze passie. Onze verpakkingen beschermen en/of verfraaien bloemen en planten. Steeds vaker wordt vanuit een milieuoogpunt kritisch gekeken naar verpakkingen. Als producent en leverancier zijn wij ons ervan bewust dat wij een verantwoordelijkheid hebben voor mens en planeet.

Daarom heeft duurzaamheid een belangrijke plaats in onze bedrijfsmissie:

Dillewijn Zwapak wil de meest toonaangevende onderneming zijn voor alle betrokkenen in de sierteeltketen door innovatie in duurzame processen en producten. Wij leveren verpakkingen, bloemisterij-artikelen en decoratie-materialen met respect voor mens en planeet.

Wij toetsen voortdurend of ons handelen duurzaam is voor mens en planeet. Daarin zijn wij transparant, initiërend en lerend. We investeren in kennis, machines en langdurige relaties met onze partners. Wij passen onze bedrijfsprocessen waar nodig aan. Geen 'greenwashing', maar aantoonbare duurzaamheid, waarbij we aansluiten bij wetenschappelijk onderzoek en onafhankelijke certificeringen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen