Bezorgen & afhalen

Dillewijn Zwapak geeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen of af te halen in een van stores. In de laatste stap van uw bestelling kunt u de gewenste optie selecteren.

Bezorgen

Wilt u uw bestelling laten bezorgen? In Nederland en België bezorgen wij, indien besteld voor 12:00 uur, binnen 2 werkdagen. Bij een bestelling van €250,- of meer bezorgen wij uw bestelling ook nog eens gratis.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook zelf ophalen bij de door u gewenste store. In de laatste stap van het afronden van de bestelling kunt u aangeven dat u de bestelling 'zelf wilt ophalen', u krijgt dan de mogelijkheid om de door u gewenste store te selecteren.

Adres wijzigen

Bent u verhuisd of heeft u iets besteld wat naar een verkeerd adres is gestuurd? Geef het direct aan ons door.

Tijdens het afrekenproces kunt u uw afleverlocatie aangeven. Indien u een afleveradres wenst toe te voegen aan uw persoonlijke account verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier, email, chat of telefoonnummer +31 (0)88 7354111.

Online bestellen bij Dillewijn Zwapak

Met een account kunt u bij Dillewijn Zwapak snel en eenvoudig online bestellen. Heeft u nog geen account voor onze webshop? Maak deze dan direct aan!

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen