Betaalmogelijkheden

Bij Dillewijn Zwapak kunt u, afhankelijk van de manier waarop u uw bestelling wilt ontvangen, op allerlei verschillende manieren betalen: iDEAL, Creditcard, in het filiaal (contant of pinnen) of op rekening. Alle betaalmogelijkheden zijn vanzelfsprekend gratis.

Vooraf betalen

Wij accepteren iDEAL betalingen. Wij berekenen geen additionele betaalkosten over betalingen die worden gemaakt met een van de genoemde betaalmethoden. Tevens is het mogelijk een betaling te doen via een overboeking. Met iDEAL betaalt u veilig, snel en makkelijk via je eigen bank.

Credit card

Wij accepteren betalingen via Visa, Mastercard en Maestro. Wij berekenen geen additionele betaalkosten over betalingen die gemaakt worden met creditcards.

Op rekening

Op basis van uw persoonlijke land- en taalinstellingen bieden wij diverse betaalmogelijkheden. Geverifieerde klanten kunnen tevens op rekening kopen. Wenst u op rekening te kopen? Contacteer onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een directe vraag over uw betaling? Contacteer onze klantenservice via ons contactformulier, telefoon of via de chat.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen